Dóra János - vagy barátainak, ismerőseinek, régi munkatársainak csak Jani – a magyar bútoripar megkerülhetetlen személyisége volt. Nem csak átlátta a bútoripart, hanem aktívan szerepet is vállalt szakmánk alakításában. Halálával egy olyan ember hagyott itt minket, akiről mindenkinek volt egy jó sztorija (ahogy neki is volt mindegyikőnkről egy jó sztorija), és minden helyzetről volt egy odaillő mondása.

Bővebben

Új, nagyobb kapacitású transzformátor érhertő el kínálatunkban.

Bővebben

Új, a már ismert matt felületeknél ellenállóbb, hátoldalán is színazonos PVC frontok találhatóak meg kínálatunkban.

Bővebben

A torx horonykialakítású csavarok számos előnyt kínálnak a PZ kialakítással szemben. Az előnyök ismeretében egyre többen választják ezeket a csavarokat mindennapi munkájuk során.

Bővebben

A Pocket Door vasalat segítségével ajtóinkat 90 fokkal kinyitva a szekrénytestbe tudjuk csúsztatni.

Bővebben

A 35 mm-es furatba illeszthető függesztő segítségével kisebb paneleket, tükröket, stb. akaszthatunk a falra.

Bővebben

Szeretne természetességet vinni helyiségeibe anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnie a színválaszték, dizájn vagy minőség tekintetében? A Feelwood felületi struktúrák a tervezési lehetőségek maximális kihasználását és gazdaságos megoldást jelentenek.

Bővebben

Napjainkban egészségünk megóvása központi téma. Az Egger laptermékek mindegyike bizonyítottan antibakteriális tulajdonsággal bír, segítve ezzel a kórokozókkal szembeni harcot az arra különösen érzékeny felhasználási területeken.

Bővebben

Új fogantyúink és fogasaink bevált formákat és vonzó árakat ötvöznek. Kell ennél jobb kombináció?

Bővebben

3D CAD rajzok és egy pontozósbalon is segíti már a SLIM fiókokat beépítők munkáját.

Bővebben