Az idén megjelent katalógusunkban a konyhai tároló rendszereinket átcsoportosítottuk. Már nem funkció alapján rendezzük sorba azokat, hanem minőségi illetve árkategória alapján. A legexkluzívabb, leginnovatívabb és leginkább a mai trendeknek megfelelő kategóriánk az ESSENCE.

Bővebben

Az idén megjelent katalógusunkban a konyhai tároló rendszereinket átcsoportosítottuk. Már nem funkció alapján rendezzük sorba azokat, hanem minőségi illetve árkategória alapján. A formailag a korábbi évek trendjeinek megfelelő közepes árszinten elhelyezkedő kategóriánk a GALAXY.

Bővebben

Az idei katalógusunkban a konyhai tároló rendszereinket minőségi- illetve árkategóriák szerint csoportosítottuk. A klasszikus irányvonalat képviselő, megjelenésükben hagyományos, illetve a legkedvezőbb árú termékeket az érdeklődők a Forest Wire kategória alatt találhatják.

Bővebben

Szeretné, ha az antik fekete színű fogasai, díszpántjai és polctartói csavar fejei nem virítanának? Van rá megoldásunk!

Bővebben

A Titus a világ egyik vezető bútorpánt gyártója, amely az innovációban is az élen jár. Ezt bizonyítja legújabb pántcsaládja, a T-type is, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve számos olyan új funkciót alkalmaz, amely nagymértékben megkönnyíti a mindennapi munkánkat.

Bővebben

A Perfect Line vízzárók különlegessége, hogy méretük kisebb a hagyományos háromszög típusoknál. Laposabb kialakításuknak köszönhetően jobban egybeolvadnak a munkalap felületével, szinte észrevétlen átmenetet képezve a pult és a fal között.

Bővebben

Köszönjük mindenkinek aki részt vett cégünk idén május 26-án tartott rendezvényén a Forest EXPO-n. Mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük Önök is! A képek legalábbis erről...

Bővebben

A közeljövőben érvénybe lépő európai szabályozás értelmében csak akkor küldhetjük hírlevelünket önnek, ha ehhez hozzájárulását adja. Ahogy már megszokhatta, hírlevelünkkel örömmel...

Bővebben

Rendezvényünk programja

Bővebben

A magasfényű illetve a szupermatt ajtó még mindig a legkedveltebb választás, ha modern bútorban gondolkodunk. Felmerül ugyanakkor a kérdés, hogy a kínálatunkban szereplő három, különböző...

Bővebben