- 30 éve a közös sikerekért
- 135 munkatárs
- 15 000 m2 raktárkapacitás
- 20 000 raktári pozíció
- Több mint 50 millió termék gyors és pontos kiszállítása évente
- A rendelések több mint 99%-át azonnal, raktárról szállítjuk


Három évtizede dolgozunk azért, hogy az asztalosok, bútorgyártók mindennapi munkájához szükséges alapanyagokat, a legújabb műszaki fejlesztéseket és az aktuális divatirányzatoknak megfelelő termékeket pontosan és az elvárásoknak megfelelő minőségben juttassuk el vevő részére. Hosszú évek tapasztalatait, vásárlói visszajelzéseit katalógusunkban foglaljuk össze, legyen szó műszaki adatról, tervezési segédletről vagy felhasználási példáról.


A képek és információk mögött Közép-Európa egyik legjobban felkészült bútoripari logisztikai bázisa garantálja a zökkenőmentes kiszolgálást. Horvát és szerb leányvállalataink, valamint romániai és bosznia-hercegovinai képviseleteink szerves részei munkánknak és gondolkodásunknak.

Nemzetközi cégként egységesen magas színvonalat képviselünk valamennyi piacunkon, ugyanakkor folyamatosan alkalmazkodunk a helyi adottságokhoz is.

Felelősen termékeinkért és környezetünkért


Szakmailag kiválóan felkészült csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy ön termékeinkkel és szolgáltatásainkkal tökéletesen elégedett legyen. Termékeinket az árukezelés minden szakaszában (beérkezés, raktározás, kiszállítás) ellenőrizzük, teszteljük. Automata raktáraink a laptermékek legmagasabb színvonalú kezelését és kiszolgálását teszik lehetővé. A cégünknél alkalmazott csomagolástechnika biztosítja a termékek védelmét a szállítás alatt, mindemellett messzemenően figyelembe veszi a legszigorúbb környezetvédelmi szempontokat is. Zalaegerszegi telephelyünk áramellátásnak meghatározó részét saját, megújuló energiaforrásból biztosítjuk. Telephelyeinken minden hulladékot szelektíven gyűjtünk, és gondoskodunk azok újrahasznosításáról.


Az innováció a mozgatórugónk


Az értékek és a minőség megítélése folyamatosan változik napjainkban. Erre a változásra mi nem problémaként, hanem lehetőségként tekintünk. Termékfejlesztő csapatunk megállás nélkül kutatja azokat az újdonságokat, amelyek még több praktikumot, még gyorsabb, egyszerűbb munkavégzést és a legmodernebb formaterveket nyújtják. Termékpolitikánk fontos eleme továbbá, hogy a felhasználói igényeket átfogó módon követve egy-egy termékcsoporton belül különböző árkategóriájú változatokkal is szolgálunk. Több mint 10 000 termékünk egyedülálló választékot képvisel a piacon.

Szolgáltatások széles palettája


Termékeinken túl szolgáltatásainkat is napról napra fejlesztjük. Partnereink, látogatóink részére naprakész szaktanácsadást nyújtunk termékeink műszaki jellemzőit, beszerelését, működését, használatát, alkalmazási körét illetően.

Méretre szabott, egyedi igényeit is kielégítjük: sokoldalú élzáró gyártással és csúcstechnológiával felszerelt konfekcionáló üzemmel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Viszonteladó partnereinkkel szoros együttműködésben az egész országra kiterjedő értékesítést valósítunk meg. Így termékeink az ország bármely pontjáról könnyen elérhetőek.