26                  éves piaci tapasztalat
135                munkatárs
15 000           négyzetméter raktárkapacitás
20 000           raktári pozíció
40 000           rendelés évente
40 000 000    termék/év gyors és pontos kiszállítása

 
Az 1990-ben alapított Forest Hungary Kft. export-import és nagykereskedelmi tevékenységével meghatározó beszállítói szerepet tölt be a bútoripari, belsőépítészeti alapanyagok és alkatrészek hazai piacán.

Cégünk üzleti filozófiájában, törekvés melyben kiemelt hangsúlyt kap a magyar bútorgyártók versenyképességének erősítése, piacra jutásának elősegítése. Ehhez minőségi alapanyagok, megbízható vasalatok és vonzó, a legújabb divatirányzatokhoz is illeszkedő díszítő és kiegészítő elemek, valamint színvonalas szolgáltatások folyamatos biztosításával járulunk hozzá. A zökkenőmentes áruforgalmat a 15 000 négyzetméteres raktárkapacitás és az egész céget átfogó számítógépes logisztikai rendszer biztosítja.
 

A Forest vezető gyártók termékeit importálja a világ számtalan pontjáról. Az importtevékenység mellett a termékek tetemes része magyarországi gyártatásból és saját gyártásból származik. Vásárlói partnereink magyar- és a környező országokban működő - bútorgyártó üzemek és viszonteladók, valamint jelentős nagyságrendet képviselnek a hazai barkácsáruház-láncolatok is.

Eredményeinkhez 135 munkatárs járul hozzá folyamatosan.

 
Célkitűzés


A Forest Hungary Kft. legfontosabb célkitűzése az, hogy a forgalmazott bútoripari alkatrészek, alapanyagok és szerelvények tekintetében a magyar bútorpiac meghatározó, iránymutató és innovatív kereskedő társasága legyen.
Cégünk törekszik a vevői igények minél magasabb szintű kielégítésére a kínálat vertikális és horizontális növelésével, a forgalmazott alkatrészek, termékek és kapcsolódó szolgáltatások kiváló minőségének biztosításával, a vevők és megrendelők pontos, hibátlan kiszolgálása által.
A Forest Hungary Kft. vezetése és minden dolgozója célul tűzi ki a fenntartható fejlődés elvének gyakorlati megvalósulását. Ennek érdekében törekszünk:
- az erőforrások minőségének és mennyiségének növelésével a rendelés állomány évről-évre történő bővítésére;
- a kor technikai, technológiai színvonalának megismerésére, az alkalmazások elsajátítására;
- a forgalmazott alkatrészek, termékek, valamint saját szervezetünk, folyamataink rendszeres elemzésére és értékelésére.
Társaságunk célja olyan légkör és szakmai kultúra fenntartása, amelyben a hatékonyság, a megújulás és a minőség fejlesztése iránti igény természetes.