Cégnév: FOREST HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövid név: FOREST HUNGARY KFT.
Székhely/telephely: 8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/A.
Adószám: 11353931-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-062447
E-mail: info@foresth.hu

Tárhelyszolgáltató: FOREST HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

 

Szerzői jogok

A www.foresteu.com weboldal teljes terjedelmében a FOREST HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható adatok, információk kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki.

A weboldal egészének vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldal vagy annak egy részének a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása.

A portálon található képek, fotók, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A www.foresteu.com domain név szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a portált üzemeltető: FOREST HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.