A távolról, vezeték nélkül vezérelhető lámpák immár a bútorvilágításban is teret követelnek maguknak. Választékunkban két új megoldást is kínálunk: az egyik rádiófrekvenciával, míg a másik okoseszközről történő vezérlést tesz lehetővé.

Az SLA03 rádiófrekvenciás, CR3032-es típusú gombelemmel szerelt érintőkapcsoló lehetővé teszi bármilyen 12V-os világítástechnikai rendszer kapcsolását/ vezérlését a gomb fix helyének vezetékelése nélkül. Az érintőkapcsolót fel is csavarozhatjuk illetve 35mm-es átmérőjű lyukfuratba is illeszthető. Nyomva tartása esetén fényerőszabályozásra (dimmelésre) is lehetőség van. Az érintőkapcsoló alkalmazásához szükséges az SLA05 rádiófrekvenciás vevőegység!

Az SLA07-CCT mobil applikációs, wifis vezérlőt legfeljebb 6 LED fényforráshoz használhatjuk, a fényforrások és a transzformátor közé kell beépíteni. A LED lámpák színét és fényerejét okostelefonnal vagy más okoseszközzel változtathatjuk, amely Wi-Fi segítségével csatlakozik a lámpákhoz. Csupán annyi a dolgunk, hogy letöltsük a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból, majd a terméken található gomb segítségével párosítsuk az alkalmazással, regisztráljunk, és már irányíthatjuk is a lámpa színét, fényerejét. A Google Asszisztens, vagy Amazon Alexa használatával hanggal is tudjuk irányítani a LED lámpát, elő sem kell hozzá venned a telefont.

A cikkszámokra kattintva a termék adatlapjára juthat.

VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIEGÉSZÍTŐ SLA07-CCT MOBIL APPOS WIFIS VEZÉRLŐ 

10015621840

SLA03 BEÉPÍTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI ÉRINTŐKAPCSOLÓ

10015621820

SLA05 RÁDIÓFREKVENCIÁS VEVŐEGYSÉG SLA03 ÉRINTŐKAPCSOLÓHOZ 

10015621830