EPD003 Greentec padló

A laminált padlók térhódítása nem most kezdődött, hiszen már több évtizede kedvelt burkoló anyaga nem csak lakásainknak, de közületi és üzleti tereinknek is. A technológiai fejlődés azonban ezen a területen is a korábbinál jelentősen jobb termékek előállítását tette lehetővé. Legyen szó akár az eredeti fa-, kő- és beton felületek élethű utánzásáról, a különböző behatásoknak történő jobb ellenállásról, vagy a padlók könnyebb lerakásáról, az előrelépés óriási. Az Egger, mint a világ egyik vezető innovatív gyártója maximálisan kihasználja a fejlődésben rejlő lehetőségeket, és ezt a tudást beépíti termékei gyártásába.

A melegburkolatnak számos előnye van, amely a tökéletesített terméknek köszönhetően a lehető legnagyobb mértékben kihasználható:

  • Szinte bármely helyiségben lerakható,
  • ezért a teljes térben, lakásban egybefűggő felületet alakíthatunk ki alkalmazásával, jelentősen megnövelve ezzel a térérzetet.
  • Lerakása egyszerű, gyors, olcsó
  • Száraz technológia, lerakás után azonnal használható.
  • A hidegburkolatokkal ellentétben jóval kisebb járulékos költsége van a lerakásnak, nincs szükség például csemperegasztóra, fugázó anyagra.
H1312 színazonos A padlók szorosan kapcsolódnak a cégünk kínálatában megtalálható többi Egger termékhez. 21 munkalap, 22 laminált faforgácslap és 16 konyhai hátfal színazonos az új padlókkal a Forest kínálatában. Ez óriási segítséget nyújt a tervezés során: a színazonos és az egymást kiegészítő színek használatával harmonikus tereket tudunk teremteni.

Az Egger PRO+ 2021 padlókollekció 54 színe azonnal, raktárkészletünkről elérhető. Az összképet színazonos szegélylécek használatával tehetjük még vonzóbbá.

Egger padlóink kínálatát itt tekintheti meg >>

Töltse le Egger padló katalógusunkat! >>

EPL074 laminált padló

Aki az Egger laminált padlók mellett dönt, kiváló minőségű padlót választ, amely éveken át örömet okoz, és kellemes hangulatot teremt
minden helyiségben. Az Egger laminált padlók megjelenése vonzó és követi a legújabb trendeket. A kiváló minőségű laminált padlók
tartósak és sokoldalúak, az Aqua+ laminált padlók pedig még a nedvességnek is ellenállnak.
Időt és pénzt spórolhat, hiszen ezek a laminált padlók a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldást jelentik, a szabadalmaztatott „Clic
it” rendszernek köszönhetően egyszerűen lerakhatók.

Az Egger laminált padlók előnyei:

  • Rendkívüli tartósság a kiváló minőségnek köszönhetően
  • Az antisztatikus technológia tovább fokozza a kiemelkedő minőségérzetet
  • Az Aqua+ laminált padlók alkalmasak a nedves helyiségekben való alkalmazásra
  • A természetes anyagok egészséges légkört teremtenek otthonában
  • Lakóterekhez és üzlethelyiséghez egyaránt megfelelnek
  • Lerakásuk a szabadalmaztatott „Clic it” lerakási rendszernek köszönhetően egyszerű
  • Járólap, fa és beton minták széles választéka, mindenki talál ízlésének és lakberendezési stílusának megfelelőt

Környezetünk védelme kiemelten fontos, ezért az Egger laminált padlók gyártása során kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból
származó faanyagot használnak.