Az UNIKA egy angol vegyipari gyártó, mely már közel 30 éve gyárt különféle ragasztókat, tisztítószereket a bútorgyártók és a végfelhasználók részére. Könnyen használható és hatékony termékeik már hazánkban is ismertek, és most már magyarországi partnerként cégünk kínálatában is elérhetőek. Az Unika termékek lehető legszélesebb választékát azonnal, raktárkészletről kínáljuk.

ColorJoint munkalap ragasztó-tömítő

Colorjoint

  • Munkalap összemarások ragasztására és tömítésére kiválóan alkalmas ragasztó és tömítő.
  • Magas kezdőszilárdságú polimer, amely minden általánosan használt felületet ragaszt: gránit, kvarc, laminált, rozsdamentes acél, üveg, fa, MDF, forgácslap.
  • Alacsony zsugorodása és UV-stabilitása miatt kiváló hézagkitöltő. Kemény tapintású, ami tartósabbá teszi a kötést és nem gyűjti össze a port (a szilikonnal ellentétben). Nincs benne elektrosztatikus töltés, így nem vonzza magához a port.
  • Színe a konyhai munkalapokhoz igazodik az egységes felület érdekében. Kínálatunkban 10 szín érhető el, aminek köszönhetően a legtöbb munkalappal harmonikus tömítést tudunk alkalmazni!.
  • 20 ml-es tubusokban, speciális applikátorral kapható. Így 1-1 tubust használunk fel a munkalap beszerelés során, nincs nagy veszteséggel járó, beszáradó maradék.
  • Még alacsonyabb hőmérsékleten is gyorsan megkeményedik.
  • Minden körülmények között könnyen használható. Még nedves felületeken is tapad. Használható nedves elemeken, akár víz alatt is.
  • Környezetbarát. Nem tartalmaz oldószereket vagy egyéb veszélyes összetevőket. Nem bocsát ki szagot, nem párolog.
Colorjoint alkalmazás 1 Colorjoint alkalmazás 2

A Colorjoint az alábbi színekben elérhető:

fehér 10005293000
krém 10005293010
tölgy 10005293020
kőszürke 10005293030
barna 10005293040
szürke 10005293050
szürke pala 10005293060
szénszürke 10005293070
antracit 10005293080
fekete 10005293090

 

Kétkomponensű ragasztó

MitreBond ragasztóból és MitrePen aktivátorból álló család. A két termék együttes használata villámgyors, szupererős kötést biztosít. 

Használatuk: az egyik ragasztandó felületetre hordja fel csíkokban a MitreBond pillanatragasztót, a másik ragasztandó felületet pedig satírozza be a MitrePen aktivátor tollal. A két felületet illessze össze, majd erősen nyomja egymáshoz 10 másodpercig. Kész!

MitreBond

  • Cianoakrilát pillanatragasztó
  • Ragaszt MDF-et, fát, üveget, kerámiát, alumíniumot, akrilt, forgácslapot, acélt, porcelánt, bizonyos műanyagokat és gumit.
  • Sűrűségének köszönhetően nem szívódik fel nedvszívó anyagokba, mint például fa vagy MDF.
  • Nem szárad ki a csomagolásban a fém tűvel ellátott speciális kupaknak köszönhetően.
  • A MitrePen aktivátor tol segítségével a ragasztás kb. 10 másodperc alatt végezhető el!

MitrePen 

  • Aktivátor toll a MitreBond ragasztóhoz
  • Környezetbarát termék
  • Precíz és teljesen tiszta munkavégzést tesz lehetővé anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy kifolyna vagy ráfröccsenne más, nem kívánt elemekre
  • Kiadós, számos ragasztásra elegendő aktivátor
  • Egyedülálló termék a piacon
MitreBond

MitreBond pillanatragasztó

kiszerelés: 50 gr

10005293500

MitrePen

MitrePen pillanatragasztó aktivátor toll

10005293510

 

Tisztítószer szupermatt felületekre

Speciális tisztító spray minden matt felületre. Alkalmas például PVC/ PET fóliából készült matt bútorfrontok tisztítására. Eltávolítja a kisebb (pl. köröm okozta) karcolásokat, amelyeket más módszerekkel nem lehet eltávolítani. Tökéletesen eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket, nem hagy csíkokat. Speciális formulájának köszönhetően védőréteget képez a szennyeződések és az ujjlenyomatok ellen. Nem karcol. Elérhető a tisztítószer önállóan és szettben is (amely a tisztítószeren kívül tartalmaz még 2 db szivacsradírt és 1 db mikroszálas törlőkendőt).

Matt felülettisztító

Tisztítószer szupermatt felületekre

szórófejes
kiszerelés: 500ml

10005293310

Matt felülettisztító szett

Tisztítószer szett szupermatt felületekre

A szett tartalma:
1 db szórófejes palack (500 ml)
2 db szivacsradír
1 db mikroszálas törlőkendő

10005293320

 

Tisztítószer magasfényű felületekre

Használatra kész habtisztító, amely gyorsan biztosít foltmentes felületet a fényes felületeken. Gyorsan és egyszerűen felhordható, a magasfényű frontokról, konyhai készülékekről, üveg- vagy króm felületekről a eltünteti az ujjlenyomatokat, port. A magasfényű bútorajtók védófóliájának eltávolítása után tökéletes megoldást biztosít a frontok első tisztítására, így növelve azok ellenállóképességét. Csökkenti a statikus elektromosság felszedését, és ezáltal a por felhalmozódását bármilyen felületen.

Magasfényű felület tisztító

Tisztítószer magasfényű felületekre

kiszerelés: 250ml

10005293300

 

Tisztítószer magasfényű akril felületekre

A termék láthatatlan védőréteg létrehozásával védi az akril felületeket a kisebb karcolásoktól. Ezenkívül megújítja a felületet, visszaadja eredeti színét és fényét. A termék felhordása után az akril felületek legalább kétszer ellenállóbbak lesznek a karcokkal szemben.

Akril felülettisztító

Tisztítószer magasfényű akril felületekre

kiszerelés: 250ml

10005293340

 

Tisztítószer kompozit mosogatókhoz

Kompozit mosogatók (mint pl. a Grawa mosogatók) tisztítására és ápolására szolgáló speciális szer mindennapi használatra. Semleges összetételének köszönhetően használata teljesen biztonságos, miközben nagyon jó tisztító és ápoló hatása van. Nem hagy csíkokat és nem karcolja meg a megtisztított felületet. A jól látható vízkőlerakódások vagy a ráragadt zsír többé nem okoz problémát!

Akril felülettisztító

Tisztítószer kompozit mosogatókhoz

kiszerelés: 250ml

10005293330