3D CAD rajzok és egy pontozósbalon is segíti már a SLIM fiókokat beépítők munkáját.

Bővebben

A kompaktlemez tökéletesen alkalmas alapanyag konyhai- és fürdőszobai munkalaphoz, nagy igénybevételnek kitett bútorokhoz, belsőépítészeti burkolatokhoz, ügyfélterek és bemutatóterek kialakításához.

Bővebben

A sarokszekrények kihasználásának egyik legegyszerűbb, mégis praktikus módja a kiforduló rácsok beépítése. Ebben a témában szinte lehetetlen újat mondani, mi most mégis két új fémrácsot vezettünk be kínálatunkba, amelyek elsősorban kiváló ár-érték arányukkal vívhatják ki a felhasználók figyelmét.

Bővebben

Cikkünkben néhány apró, de hasznos új szerelvényre hívjuk fel a figyelmet.

Bővebben

Nem minden esetben van szükségünk design termékekre. A lámpák és villamossági kiegészítők terén is sokszor elég, ha azok "jól néznek ki", és "teszik a dolgukat". Most több ilyen termékkel is jelentkezünk.

Bővebben

A modern világítástechnika jóval több, mint fényforrás. A formatervnek legalább akkora szerepe van ma már a lámpáknál, mint az energiatakarékos és hatékony megvilágításnak.

Bővebben

Energetikai szakreferens éves jelentése - 2019

Bővebben

 A kínálatunkban most megjelent tükör felületű akril front több helyen kínálhat valós alternatívát a valódi tükör felületeknek.

Bővebben

A kínálatunkba nemrég bevezetett Reisser csavarokhoz minőségi behajtóhegy a legjobb társítás. A Wera bitfejek a legmagasabb minőséget kínálják e téren.

Bővebben

A Free Space egy pánt nélküli felnyíló vasalat, amelyet a kompakt design és a kis helyigény jellemez.

Bővebben