Labrys fantázianéven mutatjuk be legújabb, moduláris fiókrendszerzőnket.

Bővebben

FDS Top Stays felnyíló vasalatunk a tavalyi év egyik közkedvelt újdonsága volt. Most - a vásárlói visszajelzések alapján - az eddigi egy felnyíló megoldás mellé egy nagyobb teherbírású változat és két újabb, eltérő funkciót ellátó változat is bevezetésre került.

Bővebben

Új, vékonyabb munkalapokkal, 46 új szín és 36 színazonos konyhai hátfal bevezetésével teljessé vált 2020-s munkalap választékunk.

Bővebben

Ha látványos és modern fogantyúkat szeretne a szekrényre szerelni, de ezt a feladatot szeretné a lehető legegyszerűbben letudni, akkor a három új, hátulról csavarozható fogantyú profilunk lehet az ön választása.

Bővebben

A minimál stílus magával hozta a fogantyú nélküli megoldások megjelenését. A J-profilú ajtók bevezetésével egy újabb e stílushoz illeszkedő, letisztult, praktikus megoldással találkozhatnak kínálatunkban.

Bővebben

A fogantyúk és a fogasok továbbra is meghatározó elemei a lakberendezésnek, nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk otthonunkba. Legújabb modelljeink az elegáns és modern irányvonalon nyújtanak időtálló megoldást.

Bővebben

A legnépszerűbb, Cosmo tolóajtó rendszerünkhöz a profilok már fekete színben is elérhetők.

Bővebben

Az új külső fémrácsaink lényegretörőek, praktikusak, kompaktok és rendkívül könnyen szerelhetőek.

 

Bővebben

Műanyag lábazati előlapjaink eddig 100 illetve 150 mm-es magasságokban voltak elérhetők. Mostantól nem jelent gondot a 120 mm-es lábazat szerelése sem ezekkel a termékekkel.

Bővebben

A fém kábelkivezetők nem csak tartósabbak, de esztétikusabbak is a régóta megszokottan használt műanyag társaiknál. Ez a család vásárlóink kívánságára most újabb három taggal bővült.

Bővebben