Fehér FDS-DF fiókjaink rendszerezését most már könnyedén megoldhatjuk az új alkatrészeknek köszönhetően.

Bővebben

A külső fémrácsok a gyakran használt konyhai eszközeink tárolásának egyik legpraktikusabb módját jelentik. A kínálatunkba most bevezetett új tárolók kiválóan illeszkednek a modern formatervű konyhabútorokhoz is.

Bővebben

A Link lenyíló vasalat és a Kimana pánt exkluzív megjelenésű, modern lenyíló megoldást biztosít ajtóinkhoz.

Bővebben

Az Egger konyhai hátfalak sikere nyomán az olasz CHT legnépszerűbb munkalap színeit is kiegészíthejük színazonos hátfallal, illetve a 900 mm széles asztallapok kínálata is bővült.

Bővebben

Ha a klasszikus munkalap összehúzó vasalatnál gyorsabban és egyszerűbben kezelhető megoldást keres, akkor a Quick 35 vasalatot önnek találták ki!

Bővebben

Stílusos kialakítás és magas ellenállóképesség. A PVC mentes GreenTec Design padlók ötvözik a kényelmet és a praktikusságot otthonában, valamint kellemes és természetes hangulatot árasztanak.

Bővebben

Fából készült padlót szeretne a fürdőszobába a hideg járólap helyett? Az Egger Aqua+ padlókhoz kifejlesztett speciális technológia nedvesség-ellenállóképességet kölcsönöz a laminált padlóknak.

Bővebben

Olyan új termékcsoportot mutatunk most be, amely szorosan kapcsolódik a már jól ismert kínálatunkhoz. A most bevezetett Egger padlók kiválóan kiegészítik munkalap, bútorlap és konyhai hátfal választékunkat.

Bővebben

Az Egger kiváló termékeit folyamatosan tökéletesíti. Ennek a folyamatnak a részeként a közelmúltban jelentősen javítottak a PerfectSense lakkozott lapok felületi tulajdonságain.

Bővebben

A Titus továbbfejlesztette a népszerű Glissando pántcsillapító rendszerét.

Bővebben