Az új külső fémrácsaink lényegretörőek, praktikusak, kompaktok és rendkívül könnyen szerelhetőek.

 

Bővebben

Műanyag lábazati előlapjaink eddig 100 illetve 150 mm-es magasságokban voltak elérhetők. Mostantól nem jelent gondot a 120 mm-es lábazat szerelése sem ezekkel a termékekkel.

Bővebben

A fém kábelkivezetők nem csak tartósabbak, de esztétikusabbak is a régóta megszokottan használt műanyag társaiknál. Ez a család vásárlóink kívánságára most újabb három taggal bővült.

Bővebben

 

A gardrób - legyen szó szekrényről vagy akár szobáról - a lakás azon része, ahol sohasem elég a hely, mindig elkél a praktikum.

Bővebben

 

Az evőeszközök tárolására cégünk kínálatában is sokféle megoldás létezik. Ennyire egyszerűen nagyszerű azonban talán egy sincs.

Bővebben

Az egyik legnépszerűbb vízzáró forma mostantól egy költéshetékonyabb változatban is elérhető - ráadásul több, a műanyag lábazati elemekkel harmonizáló színben is.

Bővebben

PVC fóliás frontjaink választéka ismét tovább szélesedett. Az új színek új lehetőségeknek nyitnak teret, legyen szó konyha-, nappali-, fürdőszobabútorról, vagy akár falburkolatról. 

Bővebben

Négy új hulladékgyűjtőt vezettünk be kínálatunkba. Az új kukákat az egyszerű szerelhetőség praktikus kialakítással és kedvező árral kombinálva teszi a már ismert termékek vonzó alternatívájává.

Bővebben

A munkalapok színvilága az elsők között követi le a trendeket. Ebben a folyamatos versenyben az Egger lapok ismét az élmezőnybe tartoznak. 

Bővebben

A Titus mini pántjainak megszűnését az FGV hasonló pántjainak bevezetésével ellensúlyoztuk.

Bővebben