A Pocket Door vasalat segítségével ajtóinkat 90 fokkal kinyitva a szekrénytestbe tudjuk csúsztatni.

Bővebben

A 35 mm-es furatba illeszthető függesztő segítségével kisebb paneleket, tükröket, stb. akaszthatunk a falra.

Bővebben

Szeretne természetességet vinni helyiségeibe anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnie a színválaszték, dizájn vagy minőség tekintetében? A Feelwood felületi struktúrák a tervezési lehetőségek maximális kihasználását és gazdaságos megoldást jelentenek.

Bővebben

Napjainkban egészségünk megóvása központi téma. Az Egger laptermékek mindegyike bizonyítottan antibakteriális tulajdonsággal bír, segítve ezzel a kórokozókkal szembeni harcot az arra különösen érzékeny felhasználási területeken.

Bővebben

Új fogantyúink és fogasaink bevált formákat és vonzó árakat ötvöznek. Kell ennél jobb kombináció?

Bővebben

3D CAD rajzok és egy pontozósbalon is segíti már a SLIM fiókokat beépítők munkáját.

Bővebben

A kompaktlemez tökéletesen alkalmas alapanyag konyhai- és fürdőszobai munkalaphoz, nagy igénybevételnek kitett bútorokhoz, belsőépítészeti burkolatokhoz, ügyfélterek és bemutatóterek kialakításához.

Bővebben

A sarokszekrények kihasználásának egyik legegyszerűbb, mégis praktikus módja a kiforduló rácsok beépítése. Ebben a témában szinte lehetetlen újat mondani, mi most mégis két új fémrácsot vezettünk be kínálatunkba, amelyek elsősorban kiváló ár-érték arányukkal vívhatják ki a felhasználók figyelmét.

Bővebben

Cikkünkben néhány apró, de hasznos új szerelvényre hívjuk fel a figyelmet.

Bővebben

Nem minden esetben van szükségünk design termékekre. A lámpák és villamossági kiegészítők terén is sokszor elég, ha azok "jól néznek ki", és "teszik a dolgukat". Most több ilyen termékkel is jelentkezünk.

Bővebben