Egger F222 ST76, U708

A kompaktlemezeket régóta használják az építészetben és a belsőépítészetben, bútorokon történő alkalmazásuk azonban az utóbbi időkig nem igazán volt jellemző.

A vékonyabb munkalapok trendje, az anyag sokoldalúsága, praktikuma és tartóssága azonban a konyhai és fürdőszobai bútorokon történő felhasználásukat is előtérbe hozta. Kiemelten ajánljuk azon felhasználási területekre, ahol elsődleges szempont nedvességnek történő teljes ellenállóság, a higiénia, a tisztítószerekkel szembeni ellenállóképesség és a könnyű tisztíthatóság.

Cégünk a mindössze 12 mm vastag  kompaktlemez munkalapokat akár méretre vágva és tetszés szerint megmunkálva (élletörés, élgömbölyítés, összemarás, mosogatóhely kivágása, stb.) is elkészíti. A kiváló alapanyag homogén és tömör anyagszerkezete miatt nem igényel külön élzárást, a hozzá külön megvásárolható összehúzó vasalattal pedig már a sarkok illesztése sem jelent problémát.

A kínálatunkban megtalálható Egger kompaktlemezek felülete az ST76 Mineral Tough Matt struktúrának köszönhetően égetett és finoman csiszolt anyag hatását keltik. A színnel harmonizáló magrétegnek és a lemart éleknek köszönhetően a kompakt munkalapok a modern kialakításokat kereső vevők elvárásainak tökéletesen megfelelnek.

Az eddig megismert négy, 12 mm vastag kompaktlemez munkalap kínálatunk további 8 színnel lett idén gazdagabb. A teljes kompaktlemez munkalap kínálatért kattintson IDE.

kompaktlemez