Hosszas hallgatás után (ebben a termékkörben) cégünk egy új, saját márkás gránit mosogató családdal jelentkezik, amely nem csak árban, de dizájnban és minőségben is felveszi a legnagyobb márkákkal a versenyt. 

Grawa - a gránit mosogató

Grawa mosogatóink kínálatának megtekintése >>>

A Grawa névre keresztelt termékek a világ egyik vezető, olasz mosogató gyártójának termékei. Minőségük a technológiailag jelenleg elérhető legmagasabb kategóriába sorolható, anyaguk 80% gránitörlemény, 20% akril. Ez a kombináció a lehető legjobb hő- és karcállóságot valamint alaktartósságot garantálja. 

Grawa mosogató - harmóniában a konyhapulttal

Mit jelent a napi gyakorlatban az elenállóbb alapanyag?

Karcok... 
A Grawa mosogató jól ellenáll a karcoknak
Nem probléma! A felület fokozottan ellenáll a napi gyakorlatban előforduló karcoknak.

Ütődések...
A Grawa mosogató bírja az ütődéseket

Akár erősebb ütések sem tesznek kárt a mosogatóban.

Hő...
A Grawa mosogató jobban ellenáll a hőnek

Az anyag jobban ellenáll a hőhatásoknak, mint sok más kompozit mosogató.

Tisztítás...
Porózusmentes felület

A porózusmentes felületről a makacsabb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatók.

Higiénia...
A Grawa mosogató könnyen tisztítható

Az anyag nagyobb sűrűségének köszönhetően a mosogató könnyen tisztítható, és nem tapadnak meg rajta az étel- és egyéb maradványok, így mosogatónk mindig friss és kellemetlen szagoktól mentes marad.

Színtartósság...
A Grawa mosogatók egyik erőssége egyedi színük. Ezt a színt a mosogató még erős igénybevétel mellett, vagy közvetlen napfénynek kitéve is hosszú ideig megőrzi.

Még egy érv a Grawa mosogatók mellett: minden Grawa mosogató anyaga természetes ezüst ionokat is tartalmaz. Ennek köszönhetően gátolja a baktériumok elszaporodását a mosogató felületén, így hozzájárul egy egészségesebb, tisztább és frissebb konyhai környezet fenntartásához. Ez a hatás tartós, hiszen nem csak a mosogató felületén, hanem teljes anyagában megtalálhatóak az ezüst-ionok.

A Grawa mosogatók még egy különlegesen előnyös tulajdonságot mondhatnak magukénak: anyagukba mikroszkopikus méretű, fotokatalitikus titánium-dioxidot kevernek (Ariapura komponens), amely a konyha levegőjével reakcióba lépve hármas hatást fejt ki:

  1. Csökkenti a levegő szennyezettségét. Semlegesíti a főzési folyamatok során felszabaduló kellemetlen szagokat, vagy a dohányfüstöt. 
  2. Antibakteriális. Baktériumölő hatásának köszönhetően hozzájárul egy egészségesebb konyhai környezet kialakításához.
  3. Öntisztuló. Jól ellenáll a szennyeződések és a vízkő lerakódásának, így egyszerűbben és kevesebb vegyszerrel tisztítható. Ezzel is hozzájárul környezetünk védelméhez.

Mindhárom hatás tartós, hiszen az ezt lehetővé tévő Ariapura komponens a mosogató anyagába van belekeverve, így előnyös tulajdonságait a mosogató teljes élettartama alatt megőrzi.

Hasznos segítség a konyhában a Grawa mosogató

A medencék méreténél sem kell kompromisszumot kötnünk: a mosogatók 20-21 cm mély medencével rendelkeznek, amely kitűnő segítséget jelent a nagyobb edények mosogatása során is.

A Grawa mosogatók négy színben elérhetők (bézs, sahara bézs, sötét homok és fekete), így könnyen találhatunk a munkalapunkhoz jól illeszkedő árnyalatot. A mosogatókhoz színazonos csaptelepek is kaphatók.

A Grawa termékek 2017. július elejétől érhetőek el kínálatunkban.

Grawa mosogatóink kínálatának megtekintése >>>