Egger antibakteriális felületek

A biztonság és a vonzó megjelenés többé nem zárják ki egymást – főleg ha a Forest Hungary által forgalmazott EGGER termékek mellett dönt, melyek tanúsított antibakteriális felületi tulajdonsággal rendelkeznek. Megkönnyítjük a lakberendezők, belsőépítészek és asztalosok munkáját olyan projekteknél, melyeknél magasak a higiénia előírások: az összes jól bevált EGGER dekor és termék kombináció antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik.

99%-kal kevesebb kórokozóAntibakteriális felület

A nyilvános épületekben, iskolákban, orvosi rendelőkben és kórházakban, valamint a magánlakások konyhájában, fürdőszobájában és mosdójában is kiemelkedő igény van a higiénikus és egyszerűen tisztítható felületekre. Ezen belsőépítészeti és bútorgyártási termékek antibakteriális tulajdonsága tökéletesen megfelel az ezirányú elvárásoknak. Az EGGER által gyártott bútorlapok, PerfectSense lakkozott lapok, dekoritlemezek, kompakt lemezek higiénikus, tömített és zárt felületén, 24 órán belül 99,9%-kal csökken a baktériumok és kórokozók száma, így azok kiválóan megfelelnek a speciális higiéniai követelményeknek.

A fent említett termékeink vizsgálata a nemzetközileg elismert, antibakteriális tevékenység értékelésére szolgáló ISO 22196 / JIS Z 2801 vizsgálati módszer szerint történik, a független Hohenstein Intézet tanúsítja. Az antibakteriális tevékenység felmérése érdekében meghatározó az úgynevezett csökkenési érték: milyen számban maradnak életben a kórokozók 24 órával a teszt után? Az elvégzett vizsgálatok során termékeink rendkívül magas antibakteriális hatást értek el.

Az EGGER, tanúsítvánnyal alátámasztott, antibakteriális felületi tulajdonsága egy, a dekortól, struktúrától és hordozólap típustól független jellemző. Semmi sem szab határt a tervezők kreativitásának, még olyan projekteknél sem, amelyeknél követelmény az antibakteriális felületi tulajdonság. A tanúsított minőségnek köszönhetően nincs szükség további költségekre és bevizsgálásra. Ahogyan vevőink már megszokták, minden egyetlen forrásból beszerezhető – akár tanúsítvánnyal is alátámasztva. 

Tovább az Egger tanúsítványokhoz >>