Vissza

Style and Draw

ENTERIŐR TERVEZÉSI PÁLYÁZATI KIÍRÁS - a Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázata –

A Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész és lakberendező hallgatók számára.

1.1. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA Style and Home Lakberendezési Központ (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.)

1.2. A PÁLYÁZAT TÁRGYA Enteriőr tervek készítése a megadott paraméterek alapján

1.3. A PÁLYÁZAT CÉLJA A belsőépítészet/enteriőrtervezés/lakberendezés, mint szakma népszerűsítése az építkezők, lakást felújító személyek körében. Szeretnénk teret adni annak, hogy a hazai tervezők megmutathassák tehetségüket és látásmódjukat, a támogató cégek termékeinek innovatív felhasználása és enteriőrbe történő betervezése révén. A pályázattal egyúttal kiváló lehetőséget kínálunk a tervezőknek saját tevékenységük bemutatására és népszerűsítésére. Olyan enteriőr terveket várunk, melyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak: - Új, kreatív, egyedi enteriőrök kialakítása. - Az elképzelt helyiségekben jelenjenek meg a kiemelt gyártók termékei. - Megvalósíthatóság (méretben, funkcióban, és ergonómiában egyaránt)

...

További részletekért töltse le pályázati kiírást!

Tovább a pályázat oldalára!