Élzárók könnyen és egyszerűen!
Stilla asztalok, székek, ágyak
Varia - ingyenes online konyhatervezés!
Stilla asztalok, székek, ágyak
 

Forest stand a 2015-ös Construma- Otthon Design kiállításon!

Az előző évekhez hasonlóan 2015-ben is részt vett a Forest Hungary Kft. az április 15-19. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 34. Nemzetközi építőipari szakkiállításon.

Természetesen mi is ott leszünk...

Április 15-19. között ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA építőipari és otthonteremtési kiállításcsokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, összesen 5 pavilonban. széles kiállítói kínálat, gazdag szakmai konferencia program, számtalan újdonság, akció és gyakorlati bemutató várja a látogatókat.

F-mobile már elérhető iPhone-ra és iPad-re is...

Az F-Mobile alkalmazás segítségével böngészheti a cég által kínált termékkatalógust. A katalógus használatát továbbá szűrési, rendezési lehetőségek segítik. Mindenre amire szüksége lehet egy helyen gyorsan rátalálhat. Egyaránt hasznos magánszemélyek illetve a Forest Hungary Kft. partnerei számára is.

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén ünnepli 20. születésnapját, így álmodtak egy nagyot…

Az eseménysorozat szponzorai, pályázók és meghívott vendégek közreműködésével március 19-én egész napos Szakmai Konferenciát tartunk a Corner Rendezvényközpontban.

Új felnyíló vasalataink!

Tökéletes szabadság új felnyíló vasalatainkkal! A Huwil felnyíló vasalatoknak immár a harmadik generációját üdvözölhetjük. A legújabb sorozat az első és a második széria tapasztalatait összegzi, és azok erősségeit fejleszti tovább. A fejlesztés fő iránya a termékek tartósságának növelése volt. Ezt a rugóerőt biztosító alkatrészek minden korábbinál jobb kidolgozásával sikerült elérni. Az csak hab...

A 2014. ÉV LAKBERENDEZŐJE – nyílt pályázati kiírás

A 2014. ÉV LAKBERENDEZŐJE – nyílt pályázati kiírás A lakberendező szakma legrangosabb megmérettetése a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt „Az év lakberendezője” cím idén ismét újdonságot hoz a hétköznapokba.

Aktuális Forest élzáró kínálat

Ezúton szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani cégünk dinamikusan fejlődő és aktualizálódó élzáró kínálatát.

Új bútor helyett átalakítás

A lakás átalakítása nem feltétlenül jelenti a belsőépítészeti elemek, bútorok cseréjét is. A megálmodott színvilággal harmonizáló bútor létrehozása sokszor pusztán a front megújításával is megvalósítható.

BOI rendszer – a sokoldalú fali panel

A modern konyhák tervezése során egyre gyakrabban merül fel, hogy az alsó és felső szekrény közti falsík burkolását a csempe helyett egy, a bútorral jobban harmonizáló anyaggal oldják meg.

Már Androidon is

Katalógusunk már androidos készülékeken is elérhető. Az interaktív felület elsősorban mobiltelefonokra lett optimalizálva,de tabletekre is telepíthető.

Az örök életű fa

A most bevezetett frontok világszerte ismertek és elismertek a kifogástalan minőségnek, a megfelelő áraknak és az elsőrendű szerviztevékenységnek köszönhetően. Az ajtókat a gondosan kiválasztott, nemes fa alapanyag, a tökéletes felületi minőség, a színegyezőség, és bizonyos termékek esetében az egymással történő harmonikus pá­rosítás lehetősége jellemzi.

Bővülő FDS fiókrendszerek

Kiváló ár-érték arányú FDS rendszerünk tovább teljesedik, hiszen a duplafalú fiókoldalak már nyomásra nyíló, ún. push-open változatban, mindhárom magassági méretben elérhetők, valamint adapterek segítségével üveg fiókmagasítót is beépíthetünk fiókjainkba.

Polcrendszerek könnyedén

Új termékünk, a Nevato gardrób- és polcrendszere a tervezés és kivitelezés bonyolult feladatát könnyíti meg változatosságával, méretbeli rugalmasságával és egyszerű kivitelezhetőségével.

Több ezer vendég járt a Forest Construma-standján

2013. április 10-14. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 32. Nemzetközi építőipari szakkiállításon vett részt a Forest Hungary Kft.

Forest stand a 2013-as Construmán is!

Az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is részt vesz a Forest Hungary Kft. az április 10-14. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 32. Nemzetközi építőipari szakkiállításon.

Fali panelek látványosan, egyszerűen

Gyakori igény, hogy a konyhai munkalap és a felsőszekrény közötti falfelületet ne csempével, hanem a munkapult színével megegyező vagy azzal harmonizáló lapanyaggal borítsuk. Erre a problémára is megoldást kínál újdonságunk, a Boi rendszer.

„Az Év Lakberendezője” pályázat a Forest Hungary Kft. támogatásával

Megújult a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt „Az év lakberendezője” cím elnyerésének pályázata, melynek fő támogatója a Forest Hungary Kft.

Újdonságok a Forest kínálatában (IV. rész)

Cégünk új/bővülő termékcsoportjait bemutató cikksorozatunk záró, negyedik részében a ragasztókról szólunk röviden. (Az említett újdonságokat is tartalmazó 2012-es termékkatalógus már partnereinknél megvásárolható!)

Újdonságok a Forest kínálatában (III. rész)

Cégünk új/bővülő termékcsoportjait bemutató cikksorozatunk harmadik részében a fiókrendszerekről, csúszokról és pántokról szólunk röviden. (Az említett újdonságokat is tartalmazó 2012-es termékkatalógus már partnereinknél megvásárolható!)

Megjelent a Forest 2012-es termékkatalógusa

Április 25-től a weboldalon, május végétől pedig nyomtatott formában is elérhető a Forest Hungary Kft. 2012-es megújult termékkatalógusa, mely 642 oldalon közel 10 ezer cikket (köztük a 2009-es katalógus óta megjelent több új terméket is) tartalmaz.