Élzárók könnyen és egyszerűen!
Stilla asztalok, székek, ágyak
Varia - ingyenes online konyhatervezés!
Stilla asztalok, székek, ágyak
Mosogatók, csaptelepek és hulladékgyűjtők kiváló minőségben!

Aktuális Forest élzáró kínálat

Ezúton szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani cégünk dinamikusan fejlődő és aktualizálódó élzáró kínálatát.

Már Androidon is

Katalógusunk már androidos készülékeken is elérhető. Az interaktív felület elsősorban mobiltelefonokra lett optimalizálva,de tabletekre is telepíthető.

Az örök életű fa

A most bevezetett frontok világszerte ismertek és elismertek a kifogástalan minőségnek, a megfelelő áraknak és az elsőrendű szerviztevékenységnek köszönhetően. Az ajtókat a gondosan kiválasztott, nemes fa alapanyag, a tökéletes felületi minőség, a színegyezőség, és bizonyos termékek esetében az egymással történő harmonikus pá­rosítás lehetősége jellemzi.

Bővülő FDS fiókrendszerek

Kiváló ár-érték arányú FDS rendszerünk tovább teljesedik, hiszen a duplafalú fiókoldalak már nyomásra nyíló, ún. push-open változatban, mindhárom magassági méretben elérhetők, valamint adapterek segítségével üveg fiókmagasítót is beépíthetünk fiókjainkba.

Polcrendszerek könnyedén

Új termékünk, a Nevato gardrób- és polcrendszere a tervezés és kivitelezés bonyolult feladatát könnyíti meg változatosságával, méretbeli rugalmasságával és egyszerű kivitelezhetőségével.

Több ezer vendég járt a Forest Construma-standján

2013. április 10-14. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 32. Nemzetközi építőipari szakkiállításon vett részt a Forest Hungary Kft.

Forest stand a 2013-as Construmán is!

Az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is részt vesz a Forest Hungary Kft. az április 10-14. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 32. Nemzetközi építőipari szakkiállításon.

Fali panelek látványosan, egyszerűen

Gyakori igény, hogy a konyhai munkalap és a felsőszekrény közötti falfelületet ne csempével, hanem a munkapult színével megegyező vagy azzal harmonizáló lapanyaggal borítsuk. Erre a problémára is megoldást kínál újdonságunk, a Boi rendszer.

„Az Év Lakberendezője” pályázat a Forest Hungary Kft. támogatásával

Megújult a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt „Az év lakberendezője” cím elnyerésének pályázata, melynek fő támogatója a Forest Hungary Kft.

Újdonságok a Forest kínálatában (IV. rész)

Cégünk új/bővülő termékcsoportjait bemutató cikksorozatunk záró, negyedik részében a ragasztókról szólunk röviden. (Az említett újdonságokat is tartalmazó 2012-es termékkatalógus már partnereinknél megvásárolható!)

Újdonságok a Forest kínálatában (III. rész)

Cégünk új/bővülő termékcsoportjait bemutató cikksorozatunk harmadik részében a fiókrendszerekről, csúszokról és pántokról szólunk röviden. (Az említett újdonságokat is tartalmazó 2012-es termékkatalógus már partnereinknél megvásárolható!)

Megjelent a Forest 2012-es termékkatalógusa

Április 25-től a weboldalon, május végétől pedig nyomtatott formában is elérhető a Forest Hungary Kft. 2012-es megújult termékkatalógusa, mely 642 oldalon közel 10 ezer cikket (köztük a 2009-es katalógus óta megjelent több új terméket is) tartalmaz.

Újdonságok a Forest kínálatában (II. rész)

Cégünk új/bővülő termékcsoportjait bemutató cikksorozatunk második részében a gardróbrendszereket és a LED technológiás termékeinket mutatjuk be röviden.

Újdonságok a Forest kínálatában (I. rész)

A tavalyi évben minden korábbinál in¬tenzívebb termékfejlesztés folyt a Forest Hungary Kft. háza táján, melynek végeredménye a nyáron megjelent új termékkatalógusban is nyomon követhető. A következőkben (4 részletben) az új katalógus néhány nagyobb változáson átesett valamint teljesen újdonságként ható termékcsoportjait mutatjuk be röviden.

Forest frissítések a Piper látványtervezőjében

A Piper látványtervező program hazánkban az egyik legismertebb szoftver a bútortervezésben. A sokak által használt tervezőfelülethez már igényelhető a legújabb Forest ajtófrontokat tartalmazó új adatbázis.

Maximális tárolókapacitás

A Forest Hungary Kft. fémrácsainak kínálatát tovább szélesítette az elmúlt időszakban. Olyan új, praktikus tárolóeszközök kerültek be kínálatunkba, amelyek a jó helykihasználást kiváló ár-érték aránnyal párosítva kínálják.

Sikerrel zárult a 2012-es Construma kiállítás

2012. április 18-22 között nagy számban láttuk vendégül partnereinket és az érdeklődőket a Construma-Otthon Design kiállítás keretében.

Hódító fények

Napjainkban a modern bútorok tervezésénél, a design és a korszerű anyagok kiválasztása mellett, különös hangsúlyt kap a világítástechnika is. Egy megfelelően megvilágított bútor nemcsak funkcionálisan tud többet nyújtani, hanem egyedibbé, hangulatosabbá, ragyogóbbá varázsolhatja otthonunkat is. A LED technológia terjedése a bútorvilágításban is elkerülhetetlen, hiszen alkalmazásának előnyei...