Élzárók könnyen és egyszerűen!
Egger bútorlapok a Forest választékában
Varia - ingyenes online konyhatervezés!
Stilla asztalok, székek, ágyak
 
 

Ilyenek voltunk - Forest EXPO 2016!

Forest Expo 2016 - Programok

Forest Expo 2016 - Programok

Aktuális Forest élzáró kínálat

Ezúton szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani cégünk dinamikusan fejlődő és aktualizálódó élzáró kínálatát.

Style&Draw Enteriőr tervezési pályázati kiírás

A Style and Home Lakberendezési Központ nyílt pályázatot hirdet építészek, belsőépítészek, lakberendezők, enteriőrtervezők és jelenleg még tanulmányaikat folytató építész, belsőépítész és lakberendező hallgatók számára

Ötletek és inspirációk

Már jó ideje nyomon követhetik rovatunkat a Facebook oldalunkon. A #ötletekésinspirációk hashtaggel...

Forest stand a 2015-ös Construma- Otthon Design kiállításon!

Az előző évekhez hasonlóan 2015-ben is részt vett a Forest Hungary Kft. az április 15-19. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 34. Nemzetközi építőipari szakkiállításon.

Természetesen mi is ott leszünk...

Április 15-19. között ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA építőipari és otthonteremtési kiállításcsokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, összesen 5 pavilonban. széles kiállítói kínálat, gazdag szakmai konferencia program, számtalan újdonság, akció és gyakorlati bemutató várja a látogatókat.

F-mobile már elérhető iPhone-ra és iPad-re is...

Az F-Mobile alkalmazás segítségével böngészheti a cég által kínált termékkatalógust. A katalógus használatát továbbá szűrési, rendezési lehetőségek segítik. Mindenre amire szüksége lehet egy helyen gyorsan rátalálhat. Egyaránt hasznos magánszemélyek illetve a Forest Hungary Kft. partnerei számára is.

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén ünnepli 20. születésnapját, így álmodtak egy nagyot…

Az eseménysorozat szponzorai, pályázók és meghívott vendégek közreműködésével március 19-én egész napos Szakmai Konferenciát tartunk a Corner Rendezvényközpontban.

Új felnyíló vasalataink!

Tökéletes szabadság új felnyíló vasalatainkkal! A Huwil felnyíló vasalatoknak immár a harmadik generációját üdvözölhetjük. A legújabb sorozat az első és a második széria tapasztalatait összegzi, és azok erősségeit fejleszti tovább. A fejlesztés fő iránya a termékek tartósságának növelése volt. Ezt a rugóerőt biztosító alkatrészek minden korábbinál jobb kidolgozásával sikerült elérni. Az csak hab...

A 2014. ÉV LAKBERENDEZŐJE – nyílt pályázati kiírás

A 2014. ÉV LAKBERENDEZŐJE – nyílt pályázati kiírás A lakberendező szakma legrangosabb megmérettetése a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt „Az év lakberendezője” cím idén ismét újdonságot hoz a hétköznapokba.

Új bútor helyett átalakítás

A lakás átalakítása nem feltétlenül jelenti a belsőépítészeti elemek, bútorok cseréjét is. A megálmodott színvilággal harmonizáló bútor létrehozása sokszor pusztán a front megújításával is megvalósítható.

BOI rendszer – a sokoldalú fali panel

A modern konyhák tervezése során egyre gyakrabban merül fel, hogy az alsó és felső szekrény közti falsík burkolását a csempe helyett egy, a bútorral jobban harmonizáló anyaggal oldják meg.

Már Androidon is

Katalógusunk már androidos készülékeken is elérhető. Az interaktív felület elsősorban mobiltelefonokra lett optimalizálva,de tabletekre is telepíthető.

Az örök életű fa

A most bevezetett frontok világszerte ismertek és elismertek a kifogástalan minőségnek, a megfelelő áraknak és az elsőrendű szerviztevékenységnek köszönhetően. Az ajtókat a gondosan kiválasztott, nemes fa alapanyag, a tökéletes felületi minőség, a színegyezőség, és bizonyos termékek esetében az egymással történő harmonikus pá­rosítás lehetősége jellemzi.

Bővülő FDS fiókrendszerek

Kiváló ár-érték arányú FDS rendszerünk tovább teljesedik, hiszen a duplafalú fiókoldalak már nyomásra nyíló, ún. push-open változatban, mindhárom magassági méretben elérhetők, valamint adapterek segítségével üveg fiókmagasítót is beépíthetünk fiókjainkba.

Polcrendszerek könnyedén

Új termékünk, a Nevato gardrób- és polcrendszere a tervezés és kivitelezés bonyolult feladatát könnyíti meg változatosságával, méretbeli rugalmasságával és egyszerű kivitelezhetőségével.

Több ezer vendég járt a Forest Construma-standján

2013. április 10-14. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 32. Nemzetközi építőipari szakkiállításon vett részt a Forest Hungary Kft.

Forest stand a 2013-as Construmán is!

Az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is részt vesz a Forest Hungary Kft. az április 10-14. között a budapesti Hungexpo-n megrendezésre kerülő Construma 32. Nemzetközi építőipari szakkiállításon.