Élzárók könnyen és egyszerűen!
Egger bútorlapok a Forest választékában
Varia - ingyenes online konyhatervezés!
Stilla asztalok, székek, ágyak
 
 


 

25   éves piaci tapasztalat
117   munkatárs
15 000   négyzetméter raktárkapacitás
20 000   raktári pozíció
40 000   rendelés évente
40 000 000  

termék/év gyors és pontos kiszállítása

Az 1990-ben alapított Forest Hungary Kft. export-import és nagykereskedelmi tevékenységével meghatározó beszállítói szerepet tölt be a bútoripari, belsőépítészeti alapanyagok és alkatrészek hazai piacán.

 
Cégünk üzleti filozófiájában, törekvés melyben kiemelt hangsúlyt kap a magyar bútorgyártók versenyképességének erősítése, piacra jutásának elősegítése. Ehhez minőségi alapanyagok, megbízható vasalatok és vonzó, a legújabb divatirányzatokhoz is illeszkedő díszítő és kiegészítő elemek, valamint színvonalas szolgáltatások folyamatos biztosításával járulunk hozzá. A zökkenőmentes áruforgalmat a 15 000 négyzetméteres raktárkapacitás és az egész céget átfogó számítógépes logisztikai rendszer biztosítja.
 
A Forest vezető gyártók termékeit importálja a világ számtalan pontjáról. Az importtevékenység mellett a termékek tetemes része magyarországi gyártatásból és saját gyártásból származik. Vásárlói partnereink magyar- és a környező országokban működő - bútorgyártó üzemek és viszonteladók, valamint jelentős nagyságrendet képviselnek a hazai barkácsáruház-láncolatok is.
 
A gördülékeny munkát, a megbízható minőséget és szállításokat a 2000 óta működő minőségügyi rendszer is garantálja. Jelenleg cégünk az ISO 9001:2000 minőségügyi, és az ISO 14001:1996 környzetirányítási rendszerek alapelvei szerint dolgozik.
 
Eredményeinkhez 108 munkatárs járul hozzá folyamatosan.
 
Célkitűzés

A Forest Hungary Kft. legfontosabb célkitűzése az, hogy a forgalmazott bútoripari alkatrészek, alapanyagok és szerelvények tekintetében a magyar bútorpiac meghatározó, iránymutató és innovatív kereskedő társasága legyen.

Cégünk törekszik a vevői igények minél magasabb szintű kielégítésére a kínálat vertikális és horizontális növelésével, a forgalmazott alkatrészek, termékek és kapcsolódó szolgáltatások kiváló minőségének biztosításával, a vevők és megrendelők pontos, hibátlan kiszolgálása által.

A Forest Hungary Kft. vezetése és minden dolgozója célul tűzi ki a fenntartható fejlődés elvének gyakorlati megvalósulását. Ennek érdekében törekszünk:

- az erőforrások minőségének és mennyiségének növelésével a rendelés állomány évről-évre történő bővítésére;
- a kor technikai, technológiai színvonalának megismerésére, az alkalmazások elsajátítására;
- a forgalmazott alkatrészek, termékek, valamint saját szervezetünk, folyamataink rendszeres elemzésére és értékelésére.

Társaságunk célja olyan légkör és szakmai kultúra fenntartása, amelyben a hatékonyság, a megújulás és a minőség fejlesztése iránti igény természetes.


Elérhetőségek 


Forest Hungary Kft.


Cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
GPS: N (É) 46o 51' 08"; E (K) 16o 48' 44"
Levélcím: 8905 Zalaegerszeg, Pf.: 11.
Telefon: 92/507 800 
Fax: 92/ 507 890
e-mail: info@foresteu.com
Adószám: 11353931-2-20
Cégjegyzékszám: 20-09-062447


Nagyobb térképre váltás