Új munkalapok - Egger Fotó:Egger, dekor: F093

Összesen már 207 (!) munkalap szín található már meg a kínálatunkban. Nem csak 38, hanem a legújabb trendekhez igazodva 16 és 12 mm vastag lapokkal, valamint színazonos konyhai hátfalakkal is bővült  a választék. A komplexitást növeli, hogy több színből a 600 és 635 mm mélység mellett 900 mm mély lapokkal is találkozhatunk. Legyen szó bármilyen stílusról, igényről és megoldandó feladatról, ebben a többszörösen összetett választékban mindegyikre tudunk választ adni.

Az új, 38 mm vastag munkalapok színe és mintázata az aktuális trendeknek megfelelően rendkívül valósághű márvány-, kő- és fautánzatokból áll. Gyakran felmerül igényként konyhai szigetek kialakítása. Ezt, a megszokott 600 mm-nél jellemzően mélyebb felületet vagy a minden munkalap színünkhöz elérhető laminát táblák megfelelő hordozóanyagra préselésével vagy szélesebb, 800, 900, 920 illetve 1200 mm-es lapok segítségével alakíthatjuk ki. Jelenleg 25 színben kínáljuk ezt a megoldást. A teljes 38 mm vastag lapkínálathoz kattintson IDE.

Az eddig megismert négy, 12 mm vastag kompaktlemez munkalap kínálatunk további 8 színnel lett gazdagabb. A kompaktlemezek a modern bútorokon újabban egyre gyakrabban feltűnő vékony munkalapok ideális alapanyagai. Mivel teljes keresztmetszetükben vízállóak, különösen alkalmasak víznek kitett helyek munkafelületének kialakítására (például fürdőszobákban a ráépített mosdókagyló alatti pulthoz). A teljes kompaktlemez munkalap kínálatért kattintson IDE.

Kompaktlemez a fürdőszobában Fotó:Egger

Teljesen új elgondolásként, szintén a vékony munkalapok csapatát erősítik a 16 mm vastag Egger PerfectSense topmatt munkalapok. Ezeknél a kemény MDF magot speciális bevonattal és fokozottan vízálló egyenes élzárással teszik ellenállóvá és így akár konyhai munkalap kialakítására is alkalmassá. A sima, szupermatt felület a legújabb konyhatervezési trendeket követi, ujjlenyomat-taszító tulajdonságokkal rendelkezik, tapintása bársonyosan meleg. Az elektron sugarakkal edzett festékfelület kopásálló, ütésálló. Tovább a 16 mm vastag munkalapok teljes választékához >>

A 12 és a 16 mm-es  lapokhoz egyránt elérhető összehúzó vasalat (cikkszámok:10013303010, illetve 10013303000), amely a sarokmegoldásoknál és a hossztoldásoknál segíti elő a lapok szerelését. 

PerfectSense Topmatt 16 mm munkalap Fotó:Egger, dekor: F627

Külön figyelmet érdemelnek a színazonos konyhai hátfalak. Ezek 650 x 4100 mm méretben, 8 mm-es vastagságban érhetőek el. Mindkét oldalukon ellenálló laminát tábla található, jellemzően két különböző színben (ugyanazon tábla két különböző munkalaphoz illeszthető). Segítségükkel a gyorsan és egyszerűen lehet a munkalapokkal megegyező ellenállóképességű, tartós, harmonikus és szép konyhai falburolatot létrehozni. Gyártói oldalról pedig egy kényes művelettel kevesebbre van szükség alkalmazásukkal: nem kell a törékeny laminát táblák préselésével veszödni. Jelenleg 31 Egger színhez kínálunk színazonos konyhai laminát hátfalat, további 5 szín kizárólag hátfalként érhető el. Tovább a konyhai hátfalak választékához >>

A megújult választékot egy komplex munkalap kollekcióban foglaljuk össze, amelyben nem csak a színek 6 x 10 cm-es mintái, hanem nagyméretű (60 x 150 cm-es) darabok fotói is megtalálhatóak lesznek. A mintakollekció március második felétől lesz elérhető.