Élzárók könnyen és egyszerűen!
Egger bútorlapok a Forest választékában
Varia - ingyenes online konyhatervezés!
Stilla asztalok, székek, ágyak
 
 


CSR - Társadalmi szerepvállalás

A Forest Hungary Kft. aktív szerepet vállal szakmánk közép- és felsőfokú szakképző intézményeinek, a helyi Deák Ferenc Szakközép- és Szakiskola és a Soproni Egyetem munkájának szakmai és anyagi támogatásában.

Régióbeli nagyságrendünkhöz méltóan adományokkal, pénzügyi támogatással, szponzorálással részt vállalunk a helyi oktatási, egészségügyi, sport intézmények, közösségek törekvéseiben. Névadó szponzora vagyunk a magyar bajnokságban kétszer bronzérmet nyert Forest-ZTE Teniszklubnak, pártoljuk városunk atlétika, kosárlabda, futball, triatlon és jégkorong sportját is reklámszerződésekkel.

Évek óta támogatjuk a Zala Megyei Kórház Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványát, valamint a kulturális életben a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházat és a fővárosi Madách Imre Színházat.

2010 nyarától megváltozott munkaképességű, de Társaságunk számára értékes munkát végző raktári kisegítőkből álló csoportot alakítottunk, ezzel hozzájárulva a környezetünkben élő tartós betegségekkel küzdők munkaerő-piacra történő sikeres visszailleszkedéséhez.  
 

Összhangban a természettel


A Forest Hungary Kft. elkötelezett a környezet állapotának fenntartásáért, javításáért. Termékeink előállítása és csomagolása során olyan anyagokat használunk fel, amelyek nem károsítják a természetet és az emberek egészségét.

Környezetirányítási rendszerünkben kiemelt helyet kap:

- szelektív hulladékgyűjtési rendszer,
- környezetbarát anyagok bevezetése a fejlesztési folyamatok során,
- különböző energia fajták felhasználásának nyilvántartása és figyelemmel kísérése

 


A környezet tudatos hulladékgyűjtésben partnerünk az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft.: